Ζλάταν: Συνεχίζει και τη νέα σεζόν, αρκεί να μη χρειαστεί χειρουργείο…

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φέρεται να έχει αποφασίσει πως θέλει να παίξει και τη νέα σεζόν στη Μίλαν, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν μετά από συνάντηση που θα έχει με εξειδικευμένο γιατρό…

Ο Σουηδός αστέρας επέστρεψε στη Μίλαν και κατάφερε στα 40 του χρόνια να πανηγυρίσει τον τίτλο με τους «ροσονέρι», συμβάλλοντας στο πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας μετά από το 2011.

Μπορεί να έχασε 18 ματς λόγω τραυματισμού, όμως, μόνο και μόνο η παρουσία του και η αύρα του στ’ αποδυτήρια είναι ικανή να εμπνεύσει όλους τους υπόλοιπους για να γίνουν μαζί του… λιοντάρια.

Τώρα, το Calciomercato αναφέρει πως ο Ζλάταν θέλει να παίξει και τη νέα σεζόν και δεν έχει καμία διάθεση ν’ αποσυρθεί, ωστόσο, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική του επιθυμία η υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου με την Μίλαν.

Το προσεχές διάστημα θα επισκεφθεί εξειδικευμένο γιατρό για να δει σε τι κατάσταση είναι τα γόνατά του. Αν ακούσει ότι θα ήταν προτιμότερο να κανονίσει ραντεβού με το νυστέρι ώστε να μην έχει προβλήματα αργότερα, εκεί θ’ αλλάξει το σκηνικό αναφορικά με την παραμονή του στο «Σαν Σίρο»…

To Top