Ζουμπουρίδης στο PRESSARIS: «Ο Άρης κατέβασε 30.000 κόσμο στην Αθήνα, ξέρει να βοηθάει υποδειγματικά την ομάδα»!

Ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Παναγιώτης Ζουμπουρίδης εκπροσώπησε τον Άρη στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στη Βέροια. Μιλώντας στο PRESSARIS έδωσε το στίγμα της γενικότερης κινητοποίησης των κίτρινων.

Πήγαν όλα καλά;

«Ναι, βέβαια. Όλα πήγαν καλά. Τώρα που μιλάμε φεύγουμε από την πόλη της Βέροιας. Περιμέναμε να πάρουμε τα εισιτήρια στα χέρια μας, όπως κι έγινε».

Τι προβλέπει η συμφωνία;

«Συμφωνήσαμε με τη Βέροια για να πάρουμε περίπου 4.000 εισιτήρια στις θύρες 5-6. Θα υπάρχει νεκρή ζώνη της αστυνομίας, αλλά και μια παιδική κερκίδα. Ακόμη μας έδωσαν δυο μπουθ και αρκετές προσκλήσεις. Όλα πήγαν καλά και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Υπήρχε άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους της Βέροιας, αλλά και της αστυνομίας. Είμαστε ευχαριστημένοι».

Θα υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα της αστυνομίας;

«Σίγουρα, το είπαμε και το ζητήσαμε. Η Αστυνομία πρέπει να είναι επί ποδός από την Κυριακή, γιατί η ομάδα μας θα διανυκτερεύσει στη Βέροια, αλλά και από το πρωί της Δευτέρας, όχι από το μεσημέρι. Θα έρθουν φίλαθλοι από τις γύρω περιοχές της Βέροιας από το μεσημέρι της Κυριακής και θα υπάρχει γενική κινητοποίηση. Η αστυνομία πρέπει να είναι στις επάλξεις γιατί το μεγαλύτερο έργο για τη διαφύλαξη της ηρεμίας είναι δικό της. Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος…»

Τη μέρα του αγώνα;

«Εμείς ζητήσαμε οι θύρες να ανοίξουν από νωρίς, όχι μόνο 2 ώρες νωρίτερα, αλλά και πιο νωρίς».

Θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης;

«Υπάρχει συνεργασία με τους συνδέσμους και ανοιχτή γραμμή. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εκτός από τους σεκιουριτάδες της Βέροιας, αλλά και την αστυνομική δύναμη, ο Άρης θα διαθέσει 20 σεκιουριτάδες για να κυλήσουν όλα ομαλά».

Έχετε εμπιστοσύνη στον κόσμο του Άρη…

«Φυσικά! Εμείς τονίσαμε και στη σύσκεψη ότι κατεβάσαμε στην Αθήνα 25 – 30.000 κόσμο, δεν προκληθήκαμε και δεν έγινε τίποτα. Ας κοιτάξουν όλοι στη Βέροια να μην προκληθεί ο κόσμος του Αρη για να μη γίνει τίποτα και δεν θα γίνει τίποτα. Σε όποιο γήπεδο πηγαίνουν οι φίλαθλοι του Άρη η παρουσία του είναι υποδειγματική».

To Top