slideshow-3

Η άγνωστη σχέση του μεγάλου Καζαντζίδη με την οικογένεια του Άρη!

Η συνάντηση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη στην “Οικία του Καζαντζίδη”, ένα μοναδικό “μουσείο” που βρίσκεται προς τιμήν του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή στην περιοχή Χαριλάου, ανέδειξε πολλές από τις ιστορίες από το παρελθόν…

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μια από αυτές φυσικά είχε να κάνει με την σχέση του Στέλιου Καζαντζίδη με την οικογένεια του Άρη… Για τους μη… μυημένους, ο Καζαντζίδης ήταν μπατζανάκης με τον Βασίλη Γρηγοριάδη, έναν από τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Άρη.

Ο Καζαντζίδης είχε παντρευτεί την μεγάλη Μαρινέλα και ο Γρηγοριάδης την αδελφή της Λούλα. Για πολλά χρόνια τα ζευγάρια έκαναν παρέα και οι συζητήσεις για τον Άρη ουκ ολίγες ανάμεσα σε Καζαντζίδη και Γρηγοριάδη.

Η Λούλα Γρηγοριάδη, όπως κράτησε το όνομα του συζύγου της και πρώην κιτρινόμαυρου ποδοσφαιριστή, για δεκαετίες προτιμούσε να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που πριν λίγα χρόνια “αποκαλύφθηκε” στο ευρύ κοινό… Η Μαρινέλλα έχει πάντα την οικογένειά της δίπλα της και κυριολεκτικά (μια και μένουν σχεδόν μαζί, τις χωρίζει ένας όροφος) και μεταφορικά, μια και η αδερφή της είναι η καλύτερη της φίλη. Η κυρία Λούλα περνά το μισό καιρό στη Θεσσαλονίκη -στην πόλη που έζησε όλα τα χρόνια της ζωής της σαν παντρεμένη- και τον υπόλοιπο στην Αθήνας δίπλα στην αδερφή της με την οποία, πηγαίνουν μαζί διακοπές, σε πρεμιέρες θεάτρου, σε εξόδους και γενικά κάνουν στενή παρέα.

To Top