Η άνοδος του Βεργίνη θα είναι “κλειδί” μέσα στη Καβάλα

Με τον Σωτήρη Καραποστόλου οριστικά εκτός και τον Λευτέρη Μποχωρίδη να έχει ελάχιστες πιθανότητες να παίξει, ο Βαγγέλης Αγγέλου θα στηριχθεί ξανά στην ίδια… συνταγή και κόντρα στην Καβάλα. Είναι δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σπύρος Μούρτος, ωστόσο είναι επίσης βέβαιο πως ο Αγγέλου περιμένει έναν ακόμα καλύτερο Δημήτρη Βεργίνη.

Ο Άρης το περασμένο Σάββατο κέρδισε το Περιστέρι χωρίς τον πρώτο σκόρερ του (Πελεκάνος) και σε μέτρια μέρα τον δεύτερο σκόρερ του (Πάσαλιτς). Βρήκε τις λύσεις από τον Χαντ και τον Μούρτο, όμως στην Καλαμίτσα θα πρέπει να αναλάβουν δράση αυτοί που μπορούν πιο εύκολα να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι. Αυτοί είναι ο Πάσαλιτς και ο Βεργίνης και φυσικά, αν αγωνιστεί, ο Πελεκάνος.

Ο Βεργίνης πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχασε και αρκετές προπονήσεις μέσα στην διακοπή, είναι όμως από τους πιο χαρισματικούς επιθετικούς παίκτες του φετινού Άρη και λογικά υπάρχουν και απαιτήσεις και προσδοκίες.

Εκεί επικεντρώνει κυρίως την προσοχή του ο Βαγγέλης Αγγέλου, στο να μπορέσει να βάλει τον 26χρονο γκαρντ σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να πάρει από αυτόν το καλύτερο δυνατό, όπως συνέβη το περασμένο Σάββατο με τους Χαντ, Μούρτο, αλλά και Σαρικόπουλο.

 

To Top