Η απόφαση του άρθρου 99 προ των… πυλών και η επενδυτική προοπτική

Δυο ήταν τα βασικά σημεία που συζητήθηκαν στην τρίωρη συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα στον Δημήτρη Ηλιάδη, πρόεδρο της ΠΑΕ και τους τέσσερις εκπροσώπους της ΚΜΑ.

Το ένα έχει να κάνει με το άρθρο 99. Όπως διατυπώθηκε δια στόματος Ηλιάδη, η απόφαση για το άρθρο 99 είναι προ των πυλών και μάλιστα αναμένεται αρκετά νωρίτερα, πριν από τα Χριστούγεννα, απόφαση που θα “ξεκλειδώσει” όλες τις εξελίξεις στον Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε στην λογική αυτή, “υπομονή μερικών ημερών για να λειτουργήσουν όλα με ηρεμία και να ξεκαθαρίσει το τοπίο”. Μάλιστα συνδύασε για μια ακόμη φορά το άρθρο 99 με το θέμα των χορηγιών που επιβεβαίωσε ότι έρχονται για τον Άρη.

Το δεύτερο αφορά την επενδυτική προοπτική. Ο Ηλιάδης τόνισε ότι το θέμα προχωράει, οι επαφές συνεχίζονται και επανέλαβε -όπως και στην τελευταία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε- ότι η έλευση του επενδυτή είναι σε καλό δρόμο και θα “ξεκλειδώσει” με την απόφαση για το άρθρο 99.

Υπενθυμίζουμε πως στις σκέψεις των ανθρώπων της ΚΜΑ είναι να δοθεί συνέντευξη Τύπου για τα μέχρι τώρα πεπραγμένη της διοίκησης, ενώ δεν αποκλείεται μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το άρθρο 99 να υπάρξει έκτακτη γενική συνέλευση.

 

To Top