ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η αφιέρωση του Νετζήπογλου στον κόσμο και η αφοσίωση στη δουλειά με ταπεινότητα

Εκ των σημαντικών πρωταγωνιστών της ανατροπής του Άρη επί του Παναθηναϊκού ήταν και ο Όμηρος Νετζήπογλου.

Ο 19χρονος γκαρντ πέτυχε σημαντικά και παλικαρίσια καλάθια στο δεύτερο ημίχρονο, όντας ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 13 πόντους.

Μιλώντας στα ΜΜΕ λίγο μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δική του απόδοση, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους και παράλληλα αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε: “Περίμενα πως και πως να ξεκινήσει η σεζόν. Σήμερα ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή, δώσαμε το 100% και τώρα χαιρόμαστε αλλά από αύριο συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά”.

Για τους δικούς του κόπους και τη σημερινή εμφάνιση: “Είμαι χαρούμενος αλλά αφήνω τα πάντα πίσω μου. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να έρθω αύριο στην προπόνηση, να σκύψω το κεφάλι και δουλέψω”.

Για την μετάλλαξη του δεύτερου μέρους: “Ο κόουτς μας είπε να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ, βγάζοντας όσα κάνουμε στην προπόνηση”.

Για το που αφιερώνει την νίκη: “Αφιερώνω τη νίκη στην ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο τον κόσμο του Άρη”.

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: “Ο κόσμος του Άρη είναι κάτι μοναδικό, δίνει μεγάλο πλεονέκτημα και εμείς πρέπει να δίνουμε τα πάντα γι’ αυτούς”.

To Top