ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δικαστική διαμάχη του Γκαστόν Σίλβα με την Ιντεπεντιέντε περιπλέκει την κατάσταση…

Δεδομένη η επιθυμία του Άρη να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του με έναν ποιοτικό και ευγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή, όπως ο Γκαστόν Σίλβα.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει σε εξέλιξη μία δύσκολη δικαστική “μάχη” με την πρώην του ομάδα, την Ιντεπεντιέντε.

Ο Ουρουγουανός προσέφυγε τόσο στην ομοσπονδία της Αργεντινής, όσο και στη FIFA προκειμένου να μείνει ελεύθερος λόγω ασυνέπειας πληρωμών προς το πρόσωπό του, με τον ίδιο να τονίζει τις προηγούμενες μέρες, πως δεν είχε πάρει χρήματα για 8 μήνες, μέχρι τον περασμένο Μάϊο, όταν και αποχώρησε.

Στην FIFA, όμως, προσέφυγε και η Ιντεπεντιέντε, η οποία κατέθεσε μήνυση και ζήτησε αποζημίωση 8.000.0000 δολαρίων και τον αποκλεισμό του από κάθε είδους αγωνιστική δραστηριότητα για τους επόμενους 6 μήνες, επειδή αποχώρησε χωρίς άδεια από την ομάδα!

Η ομοσπονδία της Αργεντινής, αναγνώρισε στις 20 Ιουλίου, πως ο παίκτης είναι ελεύθερος να παίξει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα το επιθυμεί, δίχως να υπάρξουν οικονομικές αξιώσεις της πρώην του ομάδας.

Όλα δείχνουν πως είναι με το μέρος του Ουρουγουανού, ο οποίος προ ημερών μίλησε για εκβιασμό της Ιντεπεντιέντε και πολιτική “τρομοκρατίας”, ώστε κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα για την απόκτησή του, να κάνει πίσω.

Στα “συν” για τον ίδιο, το γεγονός πως η Ιντεπεντιέντε είναι… υπότροπη. Χρωστάει ακόμα χρήματα στην Τορίνο για την μεταγραφή του Γκαστόν Σίλβα. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή, αναφέρουν ότι η FIFA θα αποφασίσει γι αυτή την δικαστική μάχη, μέσα στον Αύγουστο.

Ο Άρης ενδιαφέρεται έντονα για τον ποδοσφαιριστή, ξέρει πως είναι δύσκολη περίπτωση καθώς και υψηλό κασέ έχει (για κεντρικό αμυντικό) και ενδιαφέρον υπάρχει από άλλες ομάδες της Ευρώπης (Πορτογαλία και Ρωσία) προς αυτόν. Ωστόσο θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα καταφέρει. Το ερώτημα είναι, πόσο θα τραβήξει η ιστορία με την Ιντεπεντιέντε και αν θα μπορούν οι “κιτρινόμαυροι” να περιμένουν…

Ενδεχομένως, όμως, όλη αυτή η ιστορία να βγει και προς όφελός τους, καθώς είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο οι υπόλοιποι “μνηστήρες” να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, εφόσον υπάρξει καθυστέρηση στο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης και να αυξηθούν περισσότερο οι πιθανότητες του Άρη.

 

 

 

 

 

 

 

To Top