ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκαστόν Σίλβα: “Θέλουν να τρομοκρατήσουν τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα”

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Άρη για την άμυνά του, είναι ο Γκαστόν Σίλβα, ο οποίος βρίσκεται σε έντονη δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του, την Ιντεπεντιέντε.

Ο διεθνής Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός μέσω twitter εξαπέλυσε επίθεση στην διοίκηση του συλλόγου από την Αργεντινή, μιλώντας για… “τρομοκρατία”!

Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή…

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Ιντεπεντιέντε οδήγησαν τον Γκαστόν Σίλβα στην έξοδο και την αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο Ουρουγουανός στόπερ της ομάδας από το Μπουένος Άιρες δεν άντεξε άλλο την οικονομική στενότητα και τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, γι’ αυτό και ζήτησε να μείνει ελεύθερος, προσφεύγοντας στη FIFA, καθώς όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια, ήταν πίσω στις πληρωμές 8 μήνες.

Πρόσφατα, η Ιντεπεντιέτε κινήθηκε νομικά κατά του παίκτη, αξιώνοντας ως αποζημίωση για να τον αφήσει να φύγει, με αγωγή, περίπου 8.000.000 δολάρια! Παρότι ο Σίλβα κέρδισε την ελευθέρας του από τον Ομοσπονδία της Αργεντινής, η πρώην του ομάδα προσέφυγε στην FIFA και εκκρεμεί πλέον και η δική της απόφαση.

Όπως έγραψε στο twitter: “Θελουν να κάνουν τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα να φοβηθούν. Αυτό είναι επικοινωνιακή τρομοκρατία. Δεν ξέρω αν θα το πετυχουν, αλλά η κατάστασή μου είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς δικηγόρος για να καταλάβει πως αν μία ομάδα δεν σε πληρώνει για 8 μήνες, έχει το κάθε δικαίωμα να παραπονεθείς. 

 Αν αυτό με εμποδίζει να συνεχίσω την καριέρα μου μέχρι να συμφωνήσει η FIFA, τότε θα περιμένω. Δεν φαίνεται δίκαιο να χαρίσω τη δουλειά μου ή τα χρήματα της οικογένειάς μου στο πλαίσιο του εκβιασμού”.

Η Ιντεπεντιέντε από την πλευρά της, με ανακοίνωση απάντησε στον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Tις αποφάσεις θα τις πάρουν τα αρμόδια δικαστήρια. Τίποτα και κανείς δεν εμποδίζει τον παίκτη να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με άλλο σύλλογο στην Αργεντινή ή στο εξωτερικό. Εάν κανένας σύλλογος δεν του έχει προσφέρει ακόμα συμβόλαιο, αυτό οφείλεται πιθανώς στην αξιολόγηση των κινδύνων ή του κόστους που θα έχει αυτό”.

Επίσης, τον κατηγορεί πως και στο παρελθόν σε άλλους συλλόγους, έχει κάνει κάτι παρόμοιο, τονίζοντας πως η Ιντεπεντιέντε ήθελε να φιλικό “διαζύγιο”, αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη ήταν υπερβολικές.

 

 

 

To Top