ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστολή για συνάντηση της ΠΑΕ Άρης με την FIFA και ο ρόλος της ΕΠΟ

Η ΠΑΕ Άρης συνεχίζει την προσπάθεια της σε τρία μέτωπα για να καταρρεύσει η περίεργη ιστορία του μπαν της FIFA. Μέσα στο “πακέτο” των εγγράφων και των όσων περιγράφει  η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, είναι και η επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ζητάει  να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την παγκόσμια ομοσπονδία, ώστε να εκθέσει τις απόψεις της και να δικαιωθεί. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η προσπάθεια των κιτρινόμαυρων με την FIFA μοιραία περνάει μέσα από την ΕΠΟ. Μέσα σε αυτή ο Άρης ζητάει να παρασταθεί στην διαδικασία απεμπλοκής του από το… περίεργο μπαν, στέλνοντας εδώ και μέρες επίσημη επιστολή στην ΕΠΟ, ώστε να εξηγηθεί στην παγκόσμια ομοσπονδία το αυτονόητο: οι οφειλές είναι της παλιάς, υπό εκκαθάρισης εταιρίας και σε καμία των περιπτώσεων δεν βαρύνουν την νέα ΠΑΕ.

Παράλληλα, η πλευρά των κιτρινόμαυρων ζητάει από την ΕΠΟ, κάτι επίσης αυτονόητο, αυτό που θα έκανε για κάθε ελληνική ομάδα. Να μεσολαβήσει ώστε άμεσα, ο Άρης με το εξειδικευμένο νομικό του επιτελείο (ήδη υπάρχει ανοιχτή γραμμή Καρυπίδη με δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία) να παραστεί στη FIFA και να εκθέσει τις απόψεις του ζητώντας  την τελική του δικαίωση και την οριστική διευθέτηση του θέματος.

Ευχής έργον είναι αυτή τη φορά, η ΕΠΟ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κι όπως επισημάναμε νωρίτερα υπάρχει μία καλή ευκαιρία για την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου να δώσει μία οριστική λύση, με το να μπει το θέμα των κιτρινόμαυρων στην “ατζέντα” της συνάντησης που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, αυτής του ελληνικού κλιμακίου με FIFA-UEFA στα γραφεία της UEFA (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

To Top