Η μέρα που η Ευρώπη υποκλίθηκε στον κόσμο του Άρη! (videos)

Πορεία για περισσότερο από μία ώρα μέσα από το κέντρο του Μάντσεστερ ως το “City of Manchester”. Οι Άγγλοι εργαζόμενοι κολλημένοι στα παράθυρα. Χάζευαν. Μια λαοθάλασσα διέσχιζε την πόλη τους φωνάζοντας και τραγουδώντας. Πρώτη φορά έβλεπαν κάτι παρόμοιο. Το έλεγαν οι ίδιοι. Λίγο αργότερα χάζευαν αυτή την λαοθάλασσα οι οπαδοί της Σίτι. Ο κόσμος είχε απλωθεί στο πέταλο και έδωσε τη δική του παράσταση. 24 Φεβρουαρίου 2011. Η μέρα που η Ευρώπη υποκλίθηκε στον κόσμο του Άρη!

Περισσότεροι από 7.000 οπαδοί του Άρη έκαναν μια άκρως ποδοσφαιρική πόλη, με δύο τεράστιες ομάδες, να παραμιλάει γι’ αυτό που συνάντησε. Οι εικόνες από το πέταλο στο “City of Manchester” να πάλλεται, οι φωνές και τα τραγούδια του κόσμου του Άρη έκαναν τον γύρο όλης της Ευρώπης.

Ουδέποτε στο παρελθόν είχαν δει κάτι παρόμοιο οι Άγγλοι οπαδοί και το δήλωναν αμέσως μετά τον αγώνα, είτε με το χειροκρότημά τους, είτε με λόγια. Περισσότεροι από 7.000 οπαδοί διέσχισαν μια ολόκληρη πόλη χωρίς να συμβεί το παραμικρό, όπως είχαν κάνει το 2010 στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, στην κάθοδο των 30.000 στην Αθήνα!

Ο Άρης έχασε με 3-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, ολοκληρώνοντας μια εκπληκτική πορεία πέρσι στην Ευρώπη, αλλά σε όλους δεν έμεινε καμία πίκρα μέσα τους, γιατί όλοι έδωσαν ότι είχαν για να διαδώσουν σε όλη την Ευρώπη το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Δείτε στιγμιότυπα από την πορεία των οπαδών του Άρη προς το “City of Manchester”:

{youtube}Va3WOCAeOZo|640|360|1{/youtube}

Απολαύστε τους λόγους για τους οποίους όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στον κόσμο του Άρη:

{youtube}Aht_zVymRW4|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top