Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν Σιδηρόπουλοι. “Παρακαλείτε” να περάσει ο επόμενος!

Μέσα σε λίγες μέρες η απόλυτη αποκαθήλωση. Πριν τελειώσουν οι… απόκριες, μέσα στο γήπεδο έπεσαν οι μάσκες. Επειδή στην Ευρώπη δεν υπάρχουν… Σιδηρόπουλοι, η Ουντινέζε πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες από την Τούμπα νικώντας με 3-0 τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος;

Ο Νορβηγός διαιτητής της συνάντησης σφύριζε ότι έβλεπε: σφύριζε τα φάουλ, έδινε τις κάρτες που έπρεπε, σφύριξε το πέναλτι που έγινε, δεν σφύριζε φάουλ υπέρ των κατά συρροή… βουτηχτάδων. Ήταν μια ευρωπαϊκή παρτίδα ποδοσφαίρου, η οποία παίχθηκε 50-50 από τον διαιτητή και η ομάδα που είτε ήταν καλύτερη, είτε βρέθηκε σε καλύτερη μέρα πήρε την νίκη. Απλά και στοιχειώδη πράγματα στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα αυτό είναι άθλος, κατόρθωμα, είδος προς εξαφάνιση, με τις ομάδες που ευνοούνται -όπως φάνηκε και στο πρόσφατο ΠΑΟΚ-Άρης- να παίζουν με άνισους όρους.

Η βραδιά της 23ης Φεβρουαρίου ήταν διδακτική για όλους όσους πράγματι ενδιαφέρονται για το πραγματικό ποδόσφαιρο.

“Παρακαλείτε” να περάσει ο επόμενος!

Για την ιστορία τα γκολ της Ουντινέζε πέτυχαν οι Ντανίλο στο 6΄ με κεφαλιά, Φλόρο Φλόρες στο 15΄ με σουτ και Ντομίτσκι στο 50’ με πέναλτι. Οι Ιταλοί με συνολικό σκορ 3-0 πέρασαν στους «16» του Γιουρόπα λιγκ.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top