Η… μοναξιά των Σαρικόπουλου, Χαντ μέχρι να φτάσουν στο 100%

Ο Άρης μπαίνει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του με δύο αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία ανέλυσε χθες μέσα από τις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος και ο Τζέρεμι Χαντ δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά δουλεύουν για να είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Αμφότεροι οι παίκτες του Άρη προέρχονται από χειρουργικές επεμβάσεις στα γόνατά τους αυτό το καλοκαίρι. Η περίπτωση του Σαρικόπουλου ήταν λιγότερο σοβαρή και επειδή ο 23χρονος σέντερ έκανε αποθεραπεία έξι και επτά ώρες σε καθημερινή βάση είναι έτοιμος να μπει μέσα σε ένα 20ήμερο στο ομαδικό πρόγραμμα.

Το χειρουργείο του Χαντ ήταν μεγάλο, ήταν πολύ σοβαρή η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο Αμερικανός έκανε σωστή δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν παράτησε την αποθεραπεία του, μάλιστα γύρισε στην Ελλάδα όντας περίπου 6-7 κιλά ελαφρύτερος και πλέον μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Όπως τόνισε και ο Αγγέλου “το γόνατο του είναι καλά αλλά θέλει ενδυνάμωση και προσαρμογή στις γωνίες του μπάσκετ. Θα μπει σε μια βδομάδα σιγά-σιγά και σε ατομικό πρόγραμμα”.

 

To Top