slideshow-1

Η ξεχωριστή σχέση του Σάσα με τον αδελφό του που τον “βάπτισε”!

Ο Λούκας Σάσα είναι άνθρωπος ιδιαίτερα δεμένος με την οικογένειά του. Το έδειξε και σήμερα αναρτώντας μια φωτογραφία με τον μεγάλο του αδελφό, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του. Οι ευχές του Βραζιλιάνου είναι πραγματικά ιδιαίτερες… (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Υπάρχει μια ξεχωριστή σχέση ανάμεσα στον Λούκας και στον μεγάλο του αδελφό.

Το “Σάσα” δεν είναι μέρος του πραγματικού του ονόματος (Lucas Pacheco Affini), αλλά παρατσούκλι! Και μας το εξήγησε ο ίδιος… Στη Βραζιλία υπάρχει μία γνωστή τραγουδίστρια με το όνομα Σούσα, η οποία είναι λευκή και ξανθιά. Ο αδελφός του, που είναι επίσης ποδοσφαιριστής (κάνει πλέον καριέρα στο ποδόσφαιρο σάλας) της μοιάζει και γι’ αυτό τον φωνάζουν «Σούσα».

Κάποια στιγμή ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν στην ίδια ομάδα με τον αδελφό του. Και για να τους ξεχωρίζουν, άρχισαν να τον φωνάζουν «Σάσα».

Αυτό προέκυψε από την ανιψιά του (κόρη του αδελφού του), την Σάσα, με την οποία ο Λούκας περνάει αρκετές ώρες στον ελεύθερο χρόνο του στη Βραζιλία.

Για τον Λούκας, το όνομα Σάσα που “κουβαλάει” είναι μια ιστορία ζωής με τον αδελφό του και η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή. Και για τον μέσο του Άρη.

To Top