ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η οικογένεια του Άλκη μέχρι τον Άρειο Πάγο για μια δίκαιη δίκη εκτός Θεσσαλονίκης!

Όλη η οικογένεια του Άρη από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δυο φίλων του, ζήτησε δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, όπως και όλα εκείνα τα μέτρα που θα κλείσουν τον κύκλο του αίματος.

Παράλληλα, δίνεται έμφαση από τις οικογένειες των θυμάτων κάτι που έχει ήδη επικοινωνήσει και ο Αλέξης Κούγιας, η σημασία μια δίκης εκτός Θεσσαλονίκης. Ο ποινικολόγος μιλώντας πολλές σε αρκετά μέσα ήταν σαφής: «Οι οικογένειες θέλουν να μην γίνει η δίκη στην Θεσσαλονίκη, γιατί φοβούνται. Οι φίλοι του Άλκη, που είναι τα θύματα, μπήκαν στα δικαστήρια σαν να είναι δράστες, με καλυμμένα πρόσωπα, γιατί ακριβώς φοβούνται».

Ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων ήταν σαφής. Αφού αρχικά ανέφερε πως εκείνο το βράδυ της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου δεν ήταν τρία όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αλλά τέσσερα. Αυτό θα προκύψει από τον έλεγχο των καμερών, όπως είπε.

Ακόμη, όπως ανάφερε «μαζί με τους γονείς του Άλκη, θα πάμε στην ηγεσία του Αρείου Πάγου και θα ζητήσουμε να γίνει η διεξαγωγή της δίκης σε άλλη πόλη».

Θεωρείται ως μείζονος σημασίας να επιτευχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης χωρίς πίεση, φόβο και ότι μπορεί να συνεπάγεται από τα λόγια του Κούγια.

Οπότε ένα από τα επόμενα “νομικά βήματα” είναι να πραγματοποιηθεί η δίκη εκτός της Θεσσαλονίκης.
 

To Top