Χωρίς κατηγορία

Σόλωνας Υψηλάντης… Ο ξεχασμένος αφανής ήρωας του Άρη!

Πολλοί ήταν οι “ήρωες” που παρέλασαν από το «Nick Galis Hall» το απόγευμα της 25ης Μαρτίου και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Άρη. “Ήρωες” της πρότερης, αλλά και της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, που ο κάθε ένας έβαλε το δικό του «λιθαράκι» για να κάνει τον Άρη μεγάλο.

Πάντα, όμως, υπάρχουν και οι αφανείς «ήρωες». Εκείνοι των οποίων η παρουσία μπορεί να περνάει στα… ψιλά, η δουλειά τους και η συνεισφορά τους, ωστόσο, είναι τεράστια. Ένας τέτοιος αφανής, λοιπόν, ήρωας του Άρη είναι ο Σόλων Υψηλάντης! Ο γνωστός σε όλους «Σόλων», που υπηρετεί αδιάκοπα τον Άρη από τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια έως σήμερα.

Έχει αφιερώσει τη ζωή του στον σύλλογο και συνεχίζει να προσφέρει σε ό,τι και αν χρειαστεί. Είναι καθημερινά από νωρίς το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ασχολείται με την συντήρηση του γηπέδου. Επίσης, στους αγώνες θα τον συναντήσει κανείς να τσεκάρει τα εισιτήρια στη θύρα 7, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι παρών και στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ.

Ο ίδιος αποφεύγει τα πολλά-πολλά, ενώ μία από τις ελάχιστες φορές που τον έχουμε δει σε φωτογραφίες από εκδηλώσεις του συλλόγου ήταν στα εγκαίνια του παγοδρομίου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Σόλων και ως αθλητής που ήταν πρόσφερε πολλά κύπελλα μετάλλια και δόξα τον Άρη και έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον αγαπημένο του σύλλογο.

Το γεγονός ότι δεν μνημονεύτηκε, δεν βραβεύτηκε ήταν σημαντική παράλειψη της επιτροπής. Το μνημονευθεί και να τιμηθεί για την ανιδιοτελή προσφορά του θα ήταν το ελάχιστο. Μάλιστα, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που το αναρωτήθηκαν….

To Top