Η “πρώτη” του Ντέιβις στο Παλέ (videos + photostory)

Ο Ρον Ντέιβις φόρεσε τα κίτρινα, μπήκε στο Παλέ και ξεκίνησε… ταχύρυθμα! Θα πρέπει μέχρι αύριο το απόγευμα να έχει μια πρώτη ιδέα για την φιλοσοφία της ομάδας. Τον καλοσώρισαν όλοι οι παίκτες και ο ίδιος είχε συνομιλία κυρίως με τους Τζέιμς, Κερούς και Τσαλδάρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ παρότι κουρασμένος ήταν αρκετά ευδιάθετος. Γενικότερα, το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό στην σημερινή προπόνηση. Απών από το Αλεξάνδρειο ήταν ο Άντριαν Όλιβερ, που δεν θα συνεχίσει στον Άρη. “Βλέπω ότι το γήπεδο είναι πολύ επιβλητικό, όμορφο. Μου είπαν ότι έχει μεγάλη ιστορία και πως έχουν έρθει στην ομάδα μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν. Εγώ δεν θέλω να εγγυηθώ τίποτα για θέσεις στην τελική κατάταξη. Θέλω απλά να πω πως θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, όπως μου ζητηθεί”, είπε ο Ντέιβις, που… ξεναγήθηκε στο Παλέ από τον Ντομινίκ Τζέιμς και τον Σέρτζιο Κερούς, ενώ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, με τον οποίο θα αποτελέσουν το δίδυμο στην περιφερειακή γραμμή.

Μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη, ο Ντέιβις θέλησε να… δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Δεν του βγήκε όμως… Η Αργεντινή μπορεί να έχει καλή Εθνική ομάδα, αλλά το πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό από το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη. “Μου αρέσει η Ευρώπη, έχω παίξει πέντε χρόνια εδώ, έχω προσαρμοστεί. Στην Αργεντινή ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, ίσως πιο σκληρό το πρωτάθλημα για να προσαρμοστώ…”.

Ο Ντέιβις μπαίνει από την αρχή στα βαθιά: “Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, απλά νιώθω κουρασμένος από το ταξίδι και το τζετ λαγκ. Θα κοιμηθώ σήμερα και θα είμαι εντάξει αύριο”.

Παρακολουθείστε τον Ρον Ντέιβις στην πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Άρη στο Αλεξάνδρειο:

{youtube}eUqh4Sq1wnY|640|360|1{/youtube}

{youtube}4rU8TLN6zb0|640|360|1{/youtube}

Δείτε στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση του Ρον Ντέιβις στο Αλεξάνδρειο:

{gallery}siridis/davis_practice{/gallery}

To Top