Φούσκας: «Ετοιμοι για την πρεμιέρα»

Το πρώτο σερβίς για τη νέα αγωνιστική περίοδο της Α2 θα κάνει αύριο, Σάββατο (18:00), η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, υποδεχόμενη τον ΓΣ Δράμας στο κλειστό της Θύρας 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα κορίτσια του Πασχάλη Φούσκα, έπειτα από μία δίμηνη προετοιμασία, δηλώνουν έτοιμα για την πρεμιέρα, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής μιλώντας στο PRESSARIS.

«Μία πρεμιέρα κρύβει πάντα τις δυσκολίες της. Εμείς, παρά το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αντιμετωπίζαμε προβλήματα απουσιών, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Βέβαια, πρέπει να διαχειριστούμε την απουσία της κεντρικού μας, Ελένης Λαϊνάκη, η οποία λόγω τραυματισμού δε θα μπορέσει να δώσει το ‘παρών’. Τα υπόλοιπα κορίτσια μας, όμως, είναι ετοιμοπόλεμα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Όσον αφορά τον αυριανό αντίπαλο, ο κ. Φούσκας είχε να πει τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να μελετήσουμε σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη ομάδα. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι θεωρητικά βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο. Βέβαια, όλα θα κριθούν αύριο στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν η άνοδος βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες της ομάδας για τη φετινή σεζόν, απάντησε: «Το σύνολο που διαθέτουμε φέτος διαφέρει κατά πολύ από αυτό, που την περσινή χρονιά είχε φτάσει ένα βήμα πριν την άνοδο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να φτάσουμε και πάλι στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Αυτό, βέβαια, θα φανεί στην πορεία και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο των άλλων ομάδων, το οποίο λόγω των οικονομικών συγκυριών δεν είναι το ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια».

Το κατά πόσο μπορεί ο φίλαθλος κόσμος του Άρη να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας, είναι κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο προπονητής κλείνοντας: «Θα ήταν πολύ καλό να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου αύριο, αλλά και στη συνέχεια. Η ομάδα φέτος αποτελείται από πολλές καινούριες παίκτριες, οι περισσότερες νεαρές σε ηλικία, και πιστεύω ότι η βοήθεια των φιλάθλων θα τις δώσει ιδιαίτερη ώθηση».

To Top