Η Σαχτάρ “πάγωσε” την Πατσούκα για τον Καστίγιο!

Η υπεραισιοδοξία των διοικούντων της Πατσούκα “τσαλακώθηκε” μόλις στο προσκήνιο εμφανίστηκε και η Σαχτάρ, που έχει δικαιώματα στην πιθανή πώληση του Νέρι Καστίγιο!

Ο πρόεδρος της Πατσούκα, Χέσους Μαρτίνεζ είχε τονίσει πως κατά 99% ο Καστίγιο θα υπογράψει, όμως ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντρές Φάσι άλλαξε… τροπάριο. “Πολλές φορές τα ποσοστά στο ποδόσφαιρο δεν έχουν σημασία και οι μεταγραφές χαλάνε. Οι μεταγραφές είτε τελειώνουν είτε όχι. Θα πρέπει να διευθετηθεί ένα θέμα μεταξύ του Άρη και της Σαχτάρ, στο οποίο δεν μπορεί να παρέμβει η δική μας ομάδα. Την υπόθεση χειρίζονται ο παίκτης με την ομάδα και τους δικηγόρους του. Υπάρχει πάντως συμφωνία μεταξύ της Πατσούκα και του Νέρι και θα ξέρουμε τι θα γίνει στο επόμενο δεκαήμερο. Ο Νέρι αντιλαμβάνεται την οικονομική κατάσταση σε όλο τον κόσμο. Θέλει να έρθει στο Μεξικό, να παίξει στην εθνική ομάδα και να λάβει μέρος στο Μουντιάλ”, επεσήμανε ο Φάσι.

Ο ίδιος ο Καστίγιο πάντως κρατάει αποστάσεις από όλη την ιστορία. “Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όπως λένε στο Μεξικό. Έχει γίνει μία πρόταση και αναμένεται η απάντηση του Άρη, ενώ η Σαχτάρ έχει το δικό της μερίδιο. Είμαστε σε καλό δρόμο κι ελπίζω να γίνει η μεταγραφή. Ο αδερφός μου χειρίζεται την υπόθεση όσο εγώ είμαι σε διακοπές στο Μοντεβίδεο. Σε κάποια σημεία δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Έχω ένα συμβόλαιο με τον Άρη και είμαι χαρούμενος, αλλά εμφανίστηκε η Πατσούκα που αποτελεί κίνητρο για μένα. Δεν έχω πρόβλημα με τον Άρη, αν τους έφερνα μία πρόταση, θα με άφηναν να φύγω”.

To Top