Στο βάθος… Πρωτοδικείο με πρόεδρο τον Ζαμπέτα!

Οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας καθώς η αδυναμία εξασφάλισης αδειοδότησης οδηγεί στην έξοδο την διοίκηση Αθανασιάδη.
Κάτω από την πίεση που ασκείται τις τελευταίες ώρες και μετά τις μαραθώνιες διαβουλεύσεις της χθεσινής ημέρας στα γραφεία της ΠΑΕ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε παραίτηση.

Η απόφαση αυτή είναι δεδομένη και αφορά σε όλα τα μέλη της διοικητικού συμβουλίου εκτός των δυο ανθρώπων που έχουν δικαίωμα υπογραφής, δηλαδή τους Θανάση Αθανασιάδη, Αντώνη Ζαμπέτα.

Η παραμονή αμφότερων κρίνεται επιβεβλημένη στο χρονικό διάστημα που θα αναζητηθεί διαδοχή κατάσταση, την ώρα που ήδη κινητοποιούνται οι μηχανισμοί για συγκρότηση διοίκησης Πρωτοδικείου.

Όπως όλα δείχνουν επικρατέστερος να ηγηθεί αυτής της εναλλακτικής πρότασης είναι ο Αντώνης Ζαμπέτας, κάτι που θα διαφανεί οριστικά τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα αναζητούνται τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το νέο συμβούλιο, πιθανότατα παράγοντες κοινής αποδοχής από την ευρύτερη δεξαμενή της Αρειανής οικογένειας.

To Top