Ματθαίου: «Δηλώνω παρών και κατεβαίνω υποψήφιος στις εκλογές»

Την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών εξέφρασε, μέσα από επιστολή του ο πρώην πρόεδρος του Άρη Νικήτας Ματθαίου! Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας είχε κάνει αίσθηση στις πρόσφατες γενικές συνελεύσεις με τις τοποθετήσεις του και δεν έκρυψε την πρόθεσή του να ενεργοποιηθεί.

Η ώρα να ανοίξει τα χαρτιά του έφτασε… Ανακοίνωσε την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές στην ΚΜΑ για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

“Αγαπητοί φίλαθλοι του ΑΡΗ μας, μετά από τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις που προέκυψαν, και με αφορμή το γεγονός να μην πάρει η ομάδα μας αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αποκαλύφθηκαν στις δυο τελευταίες γενικές συνελεύσεις, αποφάσισα να δηλώσω παρών και να θέσω υποψηφιότητα για τις εκλογές στην ΚΜΑ με στόχο τον έλεγχο για όλα τα οικονομικά θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και για το πως προέκυψαν. Παρακαλώ όλους τους φίλους του ΑΡΗ να συσπειρωθούν και να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές για το νέο Δ.Σ της ΚΜΑ. Πιστεύω ότι αυτές οι εκλογές είναι οι σπουδαιότερες για το μέλλον και την ιστορία της ομάδας μας. Δεν πρέπει να λείψει κανείς για να στηρίξουμε όλοι μαζί σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή τον ΑΡΗ μας.
Με όλο το σεβασμό προς τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας,
Νικήτας Ματθαίου”.

To Top