ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε… Λεβαδειακό

Την Τρίτη (18/08) θα έρθει η τελεσίδικη απόφαση για το ποιος από τους Λεβαδειακό και Κέρκυρα θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα αλλά η διοργανώτρια αρχή έχει ήδη… αποφασίσει!

Την περασμένη Τετάρτη (12/08), η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε – μετά το ΔΣ και τη ΓΣ – το πρόγραμμα των δυο πρώτων αγωνιστικών. Σε αυτή της την ανακοίνωση είχε βάλει αστερίσκο, για το θέμα του Λεβαδειακού και της Κέρκυρας. Με βάση τις αποφάσεις που υπάρχουν ως τώρα, οι Βοιωτοί είναι αυτοί που θα παίξουν στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Η Κέρκυρα μετά την απόρριψη των εφέσεων που είχε κάνει, έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο με την απόφαση να βγαίνει την προσεχή Τρίτη, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει την ίδια ημέρα.

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε, ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι και το μόνο στο οποίο η ΕΠΟ δεν έστειλε λίστα για να στελεχωθεί από τακτικούς δικηγόρους και δικαστές. Παρόλα αυτά, η Σούπερ Λίγκα δεν φαίνεται να έχει διάθεση να… περιμένει τις τελεσίδικες αποφάσεις. Ήδη στην ιστοσελίδα της, υπάρχει κανονικά το σήμα του Λεβαδειακού μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ και στο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί έχουν θέση κανονικά οι Βοιωτοί…

Πηγή: onsports.gr

To Top