ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συγκλονιστική ομιλία με βίντεο από την… εκστρατεία των οπαδών του Άρη στο ΟΑΚΑ!

Πριν από το χθεσινό παιχνίδι ρεβάνς με την ΑΕΚ, πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας, αλλά και τα… εντατικά “μαθήματα” στα πέναλτι ρίχθηκε ιδιαίτερο βάρος στον ψυχολογικό τομέα.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η συγκλονιστική ομιλία που έγινε στο ξενοδοχείο από τον γενικό αρχηγό του Άρη Γιώργο Γκουγκουλιά. Ενός ζωντανού κυττάρου της οικογένειας του Άρη, που νιώθει “Άρης” μέρος του κόσμου, ζει ανάμεσα στο κόσμο…

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές είδαν βίντεο σε… γιγαντοοθόνη (ίσως για πρώτη φορά) τη μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή που έγινε στην Ελλάδα, δηλαδή την… εκστρατεία των οπαδών του Άρη στο ΟΑΚΑ για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, τον Απρίλιο του 2010!

Οι εντυπωσιακές εικόνες από το “κιτρινόμαυρο ποτάμι” σε συνδυασμό με τα όσα ανέφερε ο Γκουγκουλιάς είχαν ως στόχο να καταδείξουν τη μεγάλη δίψα του κόσμου για μια μεγάλη διάκριση, αλλά και την δυναμική των φιλάθλων και του συλλόγου. Όπως και το “χρέος” όλων να ζήσει ο κόσμος αυτός μεγάλες στιγμές.

Λόγια και εικόνες που όπως φαίνεται είχαν απήχηση, “ντοπάροντας” ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές λίγες ώρες πριν από το καθοριστικό παιχνίδι με την νταμπλούχο ΑΕΚ.

 

To Top