«Θέλω ρόστερ με 25 παίκτες»

Στον Άρη βρίσκονται σε αναμονή του Μίχαλ Πρόμπιερζ, ετοιμάζονται να ικανοποιήσουν τα πρώτα του αιτήματα, ώστε να τον διευκολύνουν στο έργο του και ήδη πήραν το πρώτο μήνυμα σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δουλέψει.

Ο Πολωνός προπονητής πληροφορήθηκε ότι η ομάδα των κίτρινων διαθέτει ένα ρόστερ που αριθμεί 37 ποδοσφαιριστές, γεγονός που του έκανε εντύπωση και όπως είναι φυσικό σχολιάστηκε από τον ίδιο.

«Θέλω να δουλέψω με ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών. Είναι το ιδανικό για να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε και πρέπει».  

Με δεδομένο ότι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στον δρόμο για την Δόξα Δράμας (Γιαννίτσης, Αγγελούδης) και ο Μιχάλης Σηφάκης θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης, ο αριθμός πέφτει στους 34 ποδοσφαιριστές.

Όπως τόνιζαν οι άνθρωποι του Άρη, ο Πρόμπιερζ σκέφτεται να προπονούνται σε άλλη ώρα όσοι βρεθούν εκτός 25άδας, όπως έκανε και ο Σάκης Τσιώλης. Η διαφορά είναι εδώ, ότι θέλει ο ίδιος ο Πολωνός να έχει την επίβλεψη της προπόνησης των 8-9 ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται εκτός της βασικής 25αδας. Ο λόγος προφανής. Να δώσει κίνητρο και στους παίκτες αυτούς, αλλά και να έχει προσωπική άποψη, ώστε όταν κρίνει σκόπιμο να  δώσει… προαγωγή σε κάποιους.

To Top