«Θα διχάσει η χορηγία της “Ελληνικός Χρυσός”»

Την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη χορηγία της «Ελληνικός Χρυσός» στην ΠΑΕ Άρης εξέφρασε ο Χαλκιδικιώτης πρώην ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» Μανώλης Παπαστεριανός.

Αναλυτικά όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την χορηγία της «Ελληνικός Χρυσός»: «Έχουμε τραβήξει πολλά όλο αυτό το διάστημα με την εταιρεία αυτή. Το έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν συζητήσεις, όμως, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα διχάσει πολύ κόσμο, όχι μόνο Αρειανούς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Υπάρχει ήδη μεγάλος διχασμός, αφού άνθρωποι έχουν μπει στη φυλακή και γενικότερα όποιος κινείται ενάντια στην εταιρεία το πληρώνει πολύ ακριβά. Όσον αφορά εμένα, από την αρχή δεν συμφωνούσα με την λεγόμενη επένδυση, και επομένως δεν συμφωνώ και με την χορηγία γιατί θα διχάσει τον κόσμο».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Έχω συμφωνήσει για 2+1 χρόνια με την Ξάνθη. Πέρασα έναν όμορφο χρόνο στη Ρουμανία, οι άνθρωποι μου φέρθηκαν καλά και έμεινα και εγώ ευχαριστημένος από την ομάδα. Μου έκαναν πρόταση ανανέωσης, αλλά εγώ είδα στην Ξάνθη μια καλή ευκαιρία να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα που είναι κόσμημα και παράδειγμα προς μίμηση. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

To Top