ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεοδωρικάκος από Θεσσαλονίκη: “Με συγκλόνισε η δολοφονία του Άλκη! Στοίχημα για την ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν οι ένοχοι”

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ημερίδα της Διοικούσας της ΝΔ για την ασφάλεια των πολιτών, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος μίλησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και για το έργο της ΕΛΑΣ στη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, όπου οι 12 κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν ταχύτατα και συνελήφθησαν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ThessToday.gr έκανε λόγο για μια υπόθεση που συγκλόνισε προσωπικά και τον ίδιο «ως Έλληνα, ως πατέρα, ως φίλαθλο και ως πολιτικό». Και πρόσθεσε: «Με προβλημάτισε όταν τις πρώτες ώρες μαζί με το αίμα χυνόταν μελάνι καχυποψίας και συγκάλυψης. Έλεγαν πως η ελληνική αστυνομία δε πρόκειται να βρει τους ενόχους γιατί τους προφυλάσσει και εξυπηρετεί συμφέροντα. Ήταν ένα στοίχημα για όλους μας. Έπρεπε να τους διαψεύσουμε και τους διαψεύσαμε, για να δικαιωθεί η ψυχή αυτού του αδικοχαμένου παιδιού. Η κοινωνία και η πολιτεία δεν ανέχεται τον χουλιγκανισμό οποιουδήποτε».

 

To Top