ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύελλα αντιδράσεων στη Σουηδία για τον Μοχάμεντ Αλ Χακίμ του Άρης – ΠΑΟΚ (video)

Τα… διαιτητικά κατορθώματα του διαιτητή του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ δεν έγιναν γνωστά στην Ελλάδα αλλά και στη Σουηδία. Εκεί όπου ο συγκεκριμένος ρέφερι ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Κάτι το οποίο είχε γίνει και στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πέναλτι είχε δώσει στο μαρκάρισμα του Μπράμπετς στον Σβαμπ.

Ο Αλ Χακίμ “σφύριζε” το παιχνίδι της Μάλμε με την Κάλμαρ και στο 67ο λεπτό ο Κρίστιανσεν της Μάλμε έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Σάτρε της Κάλμαρ, με τον 37χρονο Σουηδοϊρακινό ρέφερι να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Να σημειωθεί εδώ ότι στην Allsvenskan δεν υπάρχει VAR, οπότε συχνά πυκνά έχουμε διαιτητικά λάθη και εντάσεις. Και η αλήθεια είναι ότι με βάση τα ριπλέι, που έχουμε δε, δεν το λες και… πολύ πέναλτι!

Μετά τη λήξη του αγώνα, λοιπόν, όπου η Μάλμε πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη στο πέναλτι, ο… δράστης Σάτρε έκανε δηλώσεις, ξεσπώντας: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, δεν είμαι καν κοντά του! Επιτέλους, οι διαιτητές στη Σουηδία χρειάζονται VAR, γιατί είναι πολύ κακοί. Κάνουν λάθη όλη την ώρα. Η Μάλμε παίρνει πέναλτι σχεδόν κάθε φορά, που τη συναντάμε και πάντα τα δίνει ο Αλ Χακίμ. Σε κάθε παιχνίδι ξεγελιέται. Πρέπει να έχουμε VAR ή να φέρουν νέους διαιτητές. Σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα έχουν VAR. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αποκτήσουμε και αυτό. Αν δεν είχε δοθεί το πέναλτι, το παιχνίδι θα έληγε 0-0»!

Δείτε τη φάση στο 2:55

To Top