Θύμα έκπληξης η Σάκκαρη στη Ρώμη

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, αποκλείσθηκε από την συνέχεια του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στην Ρώμη, καθώς σε αγώνα για μία θέση στις «16» της διοργάνωσης, ηττήθηκε 7-5, 6-3 από την Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρουσόβα (Νο 70 στον κόσμο).

Η Βοντρουσόβα «μπήκε με το δεξί» στο ματς, καθώς με το… καλημέρα έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρη και προηγήθηκε με 1-0. Στην συνέχεια, οι δύο τενίστριες, κράτησαν το σερβίς τους, μέχρι το δέκατο game, οπότε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ισοφάρισε με break σε 5-5. Ομως, η 24χρονη Τσέχα, «απάντησε» άμεσα και «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς της Σάκκαρη, προηγούμενη με 6-5, για να φθάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 7-5 και μετά από 47 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η 28χρονη Ελληνίδα, προσπάθησε να αντιδράσει και προηγήθηκε με 1-0, όμως η Βοντρουσόβα, έκανε πάλι νωρίς break και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα με 2-1. Η Σάκκαρη προσπάθησε να πάρει… πίσω το χαμένο σερβίς, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το game, που αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς στην συνέχεια, η Βοντρουσόβα, κράτησε το σερβίς της και πήρε την νίκη με 6-3, με νέο break στο τελευταίο game του ματς και μετά από 41 λεπτά αγώνα.

To Top