“Ιδανική περίπτωση ο Μανιάς”

O βετεράνος επιθετικός του Άρη, Αντώνης Σαπουντζής  αναφέρθηκε στην επιθετική γραμμή του συλλόγου, το ρόστερ και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για τον Μανιά και την επιθετική γραμμή τη Άρη έτσι όπως διαμορφώνεται: «Είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Όσο τον έχω παρακολουθήσει πρόκειται για χαρισματικό ποδοσφαιριστή. Ξέρει να κρατάει την θέση του και να βάζει τα γκολ. Είναι νέο ξεκίνημα και για τον ίδιο. Χρειάζεται σίγουρα την τύχη αλλά και δουλειά. Φέτος ο Άρης είναι αρκετά καλός. Το προπονητικό τιμ στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα και όχι σε μεμονωμένα άτομα»

Για το νεανικό ρόστερ: «Αυτή την στιγμή οι περισσότερες ομάδες κινούνται σε αυτό το πλαίσιο. Ναι μεν αυτή την στιγμή δεν έχουν την εμπειρία αλλά έχουν το πάθος και το τρέξιμο. Παίκτες όπως ο Τάτος και ο Ουντότζι θα βοηθήσουν τους νεαρούς»

Για την ψυχολογία: «Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πέρσι είχαμε προβλήματα στο σκοράρισμα και ίσως αυτό να είναι και θέμα ψυχολογίας. Με την βοήθεια του κόσμου μέσα στο γήπεδο ανεβαίνει το ηθικό και μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα»

Πόσο μετράει ένα καλό ξεκίνημα: «Είναι και αυτό θέμα ψυχολογίας. Από την αρχή πέρσι η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και κοιτούσε να φτάσει τους από πάνω. Και γι αυτό δεν ήρθαν και τα καλά παιχνίδια. Επειδή ο σκοπός ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί. Φέτος δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν οι ομάδες φόβητρο για τον Άρη πλην δύο τριών και πιστεύω θα πάει καλά»

Για την σχέση των ποδοσφαιριστών με τον κόσμο: «Έχει καλή κρίση ο κόσμος. Βλέπει όταν δίνει τα πάντα για την ομάδα. Ο Μανιάς αν δείξει αυτά που πρέπει μπορεί άνετα να αγαπηθεί από την κερκίδα. Θυμάμαι προσωπικά ότι κάθε φορά που έβαζα γκολ φώναζαν συνθήματα και δεν ξεχνάω τις πολύ ωραίες στιγμές που πέρασα»

To Top