Ιταλία και Τζόκοβιτς μπορούν, κόντρα στους Ισπανούς!

Η χθεσινή ημέρα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες για «over 2,5 γκολ» στο Euro, αλλά συνοδεύτηκε από την εντυπωσιακή απόδοση 8,50 για να σκοράρει ο Δανός Κρον Ντέλι (20,00 για πρώτο γκολ)! Για σήμερα, το Betarades.com προβλέπει «Χ2» της Ιταλίας κόντρα στην τροπαιούχο Ισπανία, αλλά και θρίαμβο του Τζόκοβιτς επί του Ναδάλ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί στον Γ’ όμιλο του Euro 2012, αλλά και σ’ ολόκληρη τη διοργάνωση. Ωστόσο, μπορεί να ξεκινήσει με «στραβοπάτημα», όπως και στο Μουντιάλ 2010, με την Ιταλία να δείχνει ικανή να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Το «Χ2» είναι η πρόταση του Betarades.com (ενδεικτική απόδοση 2,05)
Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ισπανία – Ιταλία.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ιρλανδία και η Κροατία είναι πιθανό να μείνουν σε πολύ χαμηλό σκορ, αφού άλλωστε στον πάγκο της πρώτης βρίσκεται ο Τζιοβάνι Τραπατόνι. Μια συμφέρουσα επιλογή είναι λοιπόν το «under 1,5 γκολ» (απόδοση 2,60), αλλά και το ποντάρισμα στα κόρνερ υπέρ της Κροατίας.
Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ιρλανδία – Κροατία.

Εξάλλου, στην Σεγούντα Ντιβισιόν έχουμε τα πλέι οφ ανόδου, με τον «άσο» στο Βαγιαδολίδ – Κόρδοβα να μοιάζει ακλόνητος (1,62).

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τελικός ανδρών στο Ρολάν Γκαρός, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι αουτσάιντερ απέναντι στον πολυνίκη του θεσμού Ράφα Ναδάλ, αλλά να έχει τα φόντα να κάνει την έκπληξη, σύμφωνα με το Betarades.com. Η νίκη του Σέρβου τενίστα συνοδεύεται μάλιστα από ενδεικτική απόδοση 4,00!

Πολλές και καλές επιλογές για ποντάρισμα δίνει και το Γκραν πρι του Καναδά, στη Φόρμουλα 1. Οι κύριες προτάσεις είναι να τερματίσει ο Ρόσμπεργκ ψηλότερα από τον Γουέμπερ (απόδοση 2,07) και να τερματίσει ο Χάμιλτον ψηλότερα από τον Αλόνσο (απόδοση 1,84).
Επίσης, οι πιο τολμηροί μπορούν να επιλέξουν νίκη του Λιούις Χάμιλτον (απόδοση 4,52) και να τερματίσει ο Νίκο Ρόσμπεργκ στο «τοπ 3» (απόδοση 4,33).

Καλή επιτυχία σε όλους!…

To Top