Κέρκυρα: “Η βάναυση προσβολή της ποδοσφαιρικής νοημοσύνης”

Ανακοίνωση “κόλαφο” εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα για τον ανεκδιήγητο διαιτητή, Δημητρόπουλο και για την ΚΕΔ της οποίας προϊσταται ο Βεροιώτης Γιώργος Καραμελίδης για όσα έγιναν χθες στο παιχνίδι της Βέροιας με την Κέρκυρα και το πέναλτι… ανέκδοτο!

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας: “Καλοκαίρι 2011, υπόθεση «στημένων» αγώνων… Θρασύβουλος- Ηλιούπολη… Διαιτητής, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος… Μια κασέτα – βόμβα… Το όνομά του, εμπλεκόμενο…. Η παρέμβαση του Εισαγγελέα, Εμμανουήλ Αντωνακάκη… Δίωξη!

Πρωτόδικη αθώωση, αλλά ο Εισαγγελέας επιμένει… Έφεση! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τη δέχεται… Τιμωρία; Αμ, δε! Αποστολή της υπόθεσης στην ΚΕΔ… Αθώωση και, Φεβρουάριο του ’12, στους πίνακες της Super League!

… Δεκέμβριος 2012, Πάτρα, Παναχαϊκή- Ολυμπιακός, Κύπελλο… Διαιτησία – μνημείο και λήξη στο 87’! Η «καρατόμηση» της ΚΕΔ… Από τη Super League εξαφανίζεται… Ώσπου, αίφνης, η ΚΕΔ τον επαναφέρει… Σε δύο εκτός έδρας ματς του ΑΟ Κέρκυρα… Τελευταίο, το σημερινό στη Βέροια… Το πέναλτι- ανέκδοτο… Η αποβολή του Στάμου… Η «καταδίκη»… Η βάναυση προσβολή της ποδοσφαιρικής νοημοσύνης…

Ε, και; Άντε, «καμπάνα» ως το τέλος της σεζόν… Και από του χρόνου, πρώτα ο Θεός, επιστροφή. Και, κ. Δημητρόπουλε, καλή επιτυχία…

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια περίπτωση – παράδειγμα, εξ όσων η UEFA θα εξέταζε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αξιότιμοι κύριοι της ΚΕΔ, ο ΑΟ Κέρκυρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο σας ευχαριστούν… Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε…”.

 

To Top