Τον “πλήγωσε” η απουσία του Πάσαλιτς, αλλά όχι μόνο…

Ο Άρης έχει εκτός μάχης τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς για τρεις αγώνες και μετράει τρεις ισάριθμες ήττες. Ο Βαγγέλης Αγγέλου όταν είχε ερωτηθεί μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε επισημάνει πως δεν έπαιξε ρόλο τότε η απουσία του Βόσνιου, αλλά η κακή απόδοση των υπόλοιπων παικτών. Στην πορεία, όμως, αποδεικνύεται ότι ο Πάσαλιτς λείπει, ειδικά σε συνδυασμό με το ότι παίζει τραυματίας και ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Οι κίτρινοι έχασαν κατά σειρά από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ίκαρο, τα δύο εκτός έδρας, αλλά έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα νικηφόρο σερί ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας και να παραμείνουν “ζωντανοί” για την διεκδίκηση της 6ης θέσης. Αγωνιστικά είναι δεδομένο ότι μπορούν να κερδίσουν τον ΚΑΟΔ και την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο και το Περιστέρι και τον Κολοσσό εκτός έδρας. Ψυχολογικά, όμως, και χωρίς ακόμα να είναι έτοιμος ο πρώτος σκόρερ και πασέρ της ομάδας και να παίζει τραυματίας ο πιο πολυδιάστατος παίκτης (Πελεκάνος) είναι ένα ερώτημα.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει σήμερα και αφορά τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα του Σαββάτου. Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ο Πάσαλιτς ούτε τώρα και θα προσπαθήσει να έχει πιθανότητες για τον μεθεπόμενο αγώνα με το Περιστέρι στην Αθήνα.



To Top