Καλογερόπουλε, κι όμως δεν ήταν μόνο το πέναλτι…

Ο Άρης έφυγε σήμερα με ένα πολύτιμο βαθμό από την Καλογρέζα, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ωστόσο από το… καρπούζι που κόπηκε διαιτητικά στο ΟΑΚΑ οι «κίτρινοι» έχουν φρικτά παράπονα πως μοιράστηκε άνισα.

Ο Καλογερόπουλος ήταν τουλάχιστον μεροληπτικός κατά του  Άρη κι αυτό δεν ισχύει μόνο στη φάση του πέναλτι, το οποίο σαφώς και δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, όπως και η αποβολή του Παπαζαχαρία.

Στο 80ο λεπτό ο Μαργαρίτης ξέφυγε από τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, όμως τον σταμάτησε αντικανονικά ο Σεϊταρίδης, που όμως έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα την οποία δεν είδε ποτέ.

Το ίδιο έγινε και στο 92’, όπου ο Βιτόλο έφυγε πολύ επικίνδυνα με προβολή με τα δύο πόδια πάνω στον Σουνά και θα έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη, ωστόσο ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, από το οποίο μάλιστα ήρθε και η ευκαιρία από το γυριστό σουτ του Φορναρόλι, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βελλίδης.

Τέλος, στο 94ο λεπτό ο Άρης κέρδισε κόρνερ, από το φάουλ του Καπετάνου, όμως ο ρέφερι έληξε το ματς και δεν έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη.

To Top