Καραποστόλου: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο»

Η έλλειψη συγκέντρωσης στο τρίτο δεκάλεπτο στοίχισε στον Άρη, σύμφωνα με τον Σωτήρη Καραποστόλου και ήταν ο βασικός λόγος της ήττας από τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε αρχικά πως «το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, όπου κάναμε αυτά που είπαμε τις προηγούμενες μέρες και αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και ο Παναθηναϊκός πήρε μια διαφορά που κράτησε μέχρι το τέλος. Προσπαθήσαμε να  το γυρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο».

Σε ερώτηση τι έμαθε ο Άρης από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Πρέπει να παλεύει συνέχεια και να μην έχει κενά διαστήματα χωρίς συγκέντρωση».

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν μπορεί να έχει στη σύνθεση του τους τρεις Αμερικανούς : «Τρεις ακόμα παίκτες θα ήταν βοήθεια. Τρία παραπάνω «όπλα» στο ρόστερ, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή την πραγματικότητα πρέπει να συνεχίσουμε».

 

To Top