ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης κατά Νεφελούδη: “Σταμάτα τα ψέματα και μην ασχοληθείς ξανά με τον Άρη και τον κόσμο του”

Ο Θόδωρος Καρυπίδης με μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στο instagram απάντησε στον Ανδρέα Νεφελούδη. 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Είχαν προηγηθεί οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του Θέμη Σοφού, δικηγόρου του προέδρου του Άρη (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Καρυπίδη:

«Νεφελούδη έχεις γίνει πολύ κουραστικός. Μας έχεις κουράσει κάθε τόσο να μας απειλείς πως θα μας κάνεις και θα μας κάνεις και θα μας κλ… Μας έφαγαν πάνω από 50 εκατ. ευρώ και έχεις και εσύ μεγάλη ευθύνη και μιλάς και από πάνω; Έπαιξες τον ρόλο σου πολύ καλά.

Μιλάς για λεφτά μας λες και μας δάνεισες. Τουλάχιστον τα δικά μας λεφτά είναι πεντακάθαρα και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που τα έβγαλαν με άλλους τρόπους. Βρίζεις τους φιλάθλους του Άρη και τους αποκαλείς φασίστες και μετά κλαις σαν κανένα μυξιάρικο και λες πως σε απειλούν. Ποιος να ασχοληθεί μαζί σου ρε; Ειδικά εγώ δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Η πρώτη απόφαση βγήκε και μας δικαιώνει 7,8 εκ. ευρώ. Το 50% που θα πάρουμε θα το πάρουν οι εργαζόμενοι των ΣΜ με εκχώρηση που τους έχει γίνει και σύντομα θα αρχίσουν να πληρώνονται. Αντί να χαίρεσαι και αυτό το πολεμάς. Αυτός είσαι.

Όλοι έχουνε καταλάβει τον ρόλο σου. Σταματά να λες ψέματα και μην ασχοληθείς ξανά με τον Άρη και τον κόσμο του και με εμένα προσωπικά. Και ενημέρωσε και τους φίλους σου πως ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!».

To Top