Κερδίζει έδαφος ο Γιάκομπ, το σκέφτεται για Νέρι

Το οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ20 ήταν η πρώτο πρόβα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η προπόνηση της Παρασκευής θα δώσει την ευκαιρία για νέα συμπεράσματα και θα καθορίσει τα τελικά πλάνα του Σάκη Τσιώλη για την ενδεκάδα.

 
Ο προπονητής του Άρη έχει βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, «ζυγίζει» το υλικό του και όπως όλα δείχνουν στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στην Κρήτη με τον Εργοτέλη.

Από αυτά που είδε την Πέμπτη, αλλά και γενικά τις τελευταίες μέρες, η συμμετοχή του Βικτοράς Γιάκομπ κερδίζει έδαφος καθημερινά. Ο Ρουμάνος πατάει κάθε μέρα καλύτερα στα πόδια του δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της ομάδας και να ανακτά τις δυνάμεις του. Με τους «μικρούς» πέτυχε μάλιστα και ένα όμορφο γκολ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Γιάκομπ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Καζναφέρη σε ότι αφορά τη μάχη της Κρήτης.

Από κει και πέρα, ο Τσιώλης το… σκέφτεται για τη συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο. Από τη μια, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχασε αρκετές προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της ισχυαλγίας που τον ταλαιπωρούσε. Από την άλλη, στο διάστημα που έπαιξε με την ομάδα Κ20 ήταν εξαιρετικός, με μεγάλη διάθεση, ενώ πέτυχε δυο γκολ, βοηθώντας τους συμπαίκτες του να «πάρουν πάνω τους».

Ακόμη, ένα από τα διλήμματα του Τσιώλη είναι εάν θα προτιμήσει και πάλι τον Παπαστεριανό στη θέση του δεξιού μπακ που δεν είναι και η φυσική του θέση ή θα ρίξει στη μάχη τον Καζναφέρη (παίρνοντας “μετάθεση” από την επίθεση), το οποίο έχει χρησιμοποιήσει φέτος στο ρόλο του δεξιού μπακ στα φιλικά, ενώ φέτος αγωνίστηκε δεξί μπακ και στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αυτά είναι μερικά από τα δεδομένα που καλείται να μελετήσει και να αποφασίσει ο προπονητής του Άρη μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

To Top