«Ο λαός του Άρη θα ‘ναι πάλι στον ναό»

Μήνυμα προς την ομάδα για την νίκη, αλλά και προς τον κόσμο να κάνει το καθήκον του και να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για την πρώτη νίκη φέτος, στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί «Ιερολοχίτες» μέσα από το σάιτ τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η ποδοσφαιρική μας ομάδα ως τώρα έδειξε ότι οι παθογένειες που την ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό δεν λένε να την εγκαταλείψουν. Ούτε τα ξόρκια βοήθησαν, ούτε τα πρόστιμα, ούτε οι “ευγενικές” προτροπές. Αμέτρητες αλλαγές έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο αγωνιστικό τμήμα τόσο σε παίκτες όσο και σε προπονητές. Από τη στιγμή που τα φαινόμενα αφέλειας, ανοησίας και αρκετές φορές απάθειας εξακολουθούν να εμφανίζονται, μάλλον αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα δεν ήταν εκεί. Θα εντοπιστεί όμως, πού θα πάει… 

Εμείς όμως, ως οπαδοί, οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά και αισιοδοξούμε ότι η πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα αποτελέσει βάλσαμο στις “πληγές” μας και απαρχή μιας πολύ καλύτερης συνέχειας. 
Ο λαός του ΑΡΗ θάναι πάλι στο Ναό για να μεταδώσει με τα λαρύγγια του τη μαγκιά και το κιμπαριλίκι του στα πόδια των αμειβόμενων εκπροσώπων του στο χορτάρι».

To Top