Κερδίζει πόντους ο Μασάδο, με τα νέα δεδομένα

Η παραμονή του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο του Άρη έμοιαζε μάλλον απίθανη μέχρι πρότινος, ωστόσο οι διοικητικές ανακατατάξεις αλλάζουν τα δεδομένα για την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού, με τον οποίο είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Μπορεί οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο να είναι ραγδαίες, ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ στρέφουν παράλληλα την προσοχή τους στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς διαμορφώνονται νέα δεδομένα σε επίπεδο προγραμματισμού και σχεδιασμού της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της Τετάρτης στην Σούπερ Λίγκα. Ο Άρης περιμένει την οριστική τροπή του θέματος για τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση, προκειμένου να κάνει τις δικές του κινήσεις αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα που ίσχυαν πριν από λίγες μέρες στο θέμα προπονητή. Η παραμονή του Μανουέλ Μασάδο έμοιαζε πολύ δύσκολη με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, γεγονός που δείχνει να διαφοροποιείται με βάση τα νέα τάξη πραγμάτων που δρομολογείται.

Ο Πορτογάλος περιμένει στο ακουστικό του για την επίσημη κρούση των κίτρινων σε ό,τι αφορά στην επέκταση της συνεργασίας τους. Το θέμα είχε τεθεί επιδερμικά ως αντικείμενο συζήτησης πριν από την αναχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο να εκφράζει θετική διάθεση.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η παραμονή Μασάδο στους κίτρινους κερδίζει έδαφος, ενώ είναι πολύ πιθανό μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας να γίνει επαφή των δυο πλευρών, από την οποία θα διαφανεί η οριστική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα.

To Top