ΝΒΑ, Β’ Νορβηγίας και Ρολάν Γκαρός

Λίγο απ’ όλα έχει το σημερινό πρόγραμμα για τους λάτρεις του στοιχήματος, με τις προτάσεις του Betarades.com να περιλαμβάνουν αγώνες από προκριματικά Μουντιάλ και Β’ Νορβηγίας στο ποδόσφαιρο, από ΝΒΑ, αλλά και από το Ρολάν Γκαρός, που διεξάγεται στα γήπεδα τένις του Παρισιού.

Βρείτε τις πληρέστερες αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, στο Betarades.com!

Στο ποδόσφαιρο, οι κύριες προτάσεις της ημέρας είναι το «διπλό» στην αναμέτρηση Περού – Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ (ενδεικτική απόδοση 2,00 με draw no bet), καθώς και ο «άσος» στο Μπρίνε – Τρομσντάλεν για τη Β’ Νορβηγίας (απόδοση 1,91).

Μεταμεσονύχτιο ενδιαφέρον υπάρχει στο ΝΒΑ, όπου το παιχνίδι Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ προσφέρεται για ποντάρισμα υπέρ του Μαϊάμι με μειονέκτημα -1 πόντο (απόδοση 1,92).

Παράλληλα, το τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός στα χωμάτινα κορτ του Παρισιού φτάνει στα μισά του δρόμου και το ενδιαφέρον αυξάνεται. Οι προτάσεις του Betarades.com είναι η νίκη του Στάνισλας Βάβρινκα επί του Ζο-Βιλφρίντ Τσονγκά (απόδοση 1,90) και η επικράτηση του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο επί του Τόμας Μπέρντιχ (απόδοση 1,85).

To Top