Κι επίσημα ο Ζαραδούκας στον Πλατανιά

Παίκτης του Πλατανιά και με τη… βούλα είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας, καθώς οι Χανιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του δίχως να γνωστοποιούν τη διάρκεια του συμβολαίου του. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί ο Άρης πριν από λίγες μέρες, αλλά το θέμα του δεν προχώρησε.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας είχε συμφωνήσει με τον Πλατανιά και σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της μεταγραφής του. Υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, η διάρκεια του οποίου δεν έγινε γνωστή, και ανακοινώθηκε από τους Χανιώτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς: “Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο 28χρονος αμυντικός (γεννηθείς στις 12 Δεκεμβρίου 1985) παρακολούθησε χθες τον αγώνα του Πλατανιά Χανίων με τον Ο.Φ.Η. στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χανιώτικη ομάδα, παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Λάμπρου Μαλτέζου (φωτογραφία)”.

«Ομάδα με αρετές ο Πλατανιάς»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και την ανακοίνωσή του, ο 28χρονος αριστερός μπακ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και έκανε λόγο για μια ομάδα με αρετές και εξήγησε γιατί επέλεξε τον Πλατανιά. «Πιστεύω ότι έκανα μια πολύ καλή επιλογή. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με αρετές.

Οι άνθρωποι της Διοίκησης έχουν τη φιλοδοξία να αγωνίζεται η ομάδα με επιτυχία στη Σούπερ Λιγκ. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και ο προπονητής, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Στον Πλατανιά υπάρχει, ως γνωστόν, μια ποδοσφαιρική ηρεμία, που είναι απαραίτητη για όλους μας. Πολύ σημαντικό είναι, ακόμη, για μένα, ότι όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι και λειτουργούν ως οικογένεια.

Και βέβαια είναι πολύ σημαντικό -και ψυχολογικά- να έχεις στήριξη από τη διοίκησή σου», δήλωσε για να αναφερθεί και στους προσωπικούς του στόχους. «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να διακριθώ μέσα από τις εμφανίσεις μου και, παράλληλα, να βοηθήσω την ομάδα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να παραμείνει στην κατηγορία. Αργότερα, ο ορίζοντας είναι μεγάλος».

 

 

To Top