“Κλείδωσε” η ενδεκάδα από τον Κατσαβάκη

O Άρης θα επιχειρήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής και να πάρει τρεις βαθμούς που φαντάζουν αυτή την εποχή …χρυσάφι.
Το παιχνίδι με τον Πλατανιά προσφέρεται για να πετύχουν οι κίτρινοι την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και να δείξουν συγχρόνως ακόμα περισσότερα σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης μπροστά στο κοινό τους. Ακόμα και με την γλώσσα των αριθμών, η στατιστική της ομάδας στους τελευταίους αγώνες  δίνει μια διάσταση ικανοποίησης.
Ο προπονητής του Άρη έχοντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τιμωρημένου Γιαννιώτα, αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν και ανάγκασαν σε ατομικό πρόγραμμα κάποιους παίκτες του τελευταίο διάστημα, έχει κατασταλάξει στο βασικό σχήμα, εάν εξαιρέσουμε μια θέση.
Ο 59χρονος τεχνικός περιμένει να διαπιστώσει οριστικά το βαθμό ετοιμότητας του Κώστα Καζναφέρη, τον οποίο προορίζει για να καλύψει το κενό του Γιαννιώτα στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Εφόσον όλα πάνε καλά, τον Καζναφέρη θα πλαισιώσουν στην επιθετική γραμμή οι Αγκάνθο, Σουνάς, με τον Καπετάνο να έχει τον γνωστό του ελεύθερο ρόλο πίσω από τον ισπανό επιθετικό.
Οι δυο ανασταλτικοί μέσοι θα είναι το δίδυμο των τελευταίων αγωνιστικών Κοέλιο, Νταμαρλής, ενώ στη τετράδα της άμυνας εκτός των  στόπερ Παπαζαχαρία, Πουλίδο, τα πρόσωπα των δυο οπισθοφυλάκων «παίζονται».
Εφόσον δεν υπάρχουν απώλειες -σύμφωνα με τις σκέψεις που παρουσιάζουμε παραπάνω- τότε ο Ψυχογιός θα έρθει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Μαργαρίτη να καλύπτει το αριστερό.
Σε αντίθετη περίπτωση θα διεκδικήσουν θέση (βάση πάντα των αναγκών σε θέσεις) οι Ασλανίδης, Αγγελούδης.
Κάτω από τα δοκάρια των κίτρινων θα βρίσκεται ο Μάρκος Βελλίδης.
Τα τελικά του πλάνα θα κάνει σήμερα ο προπονητής των κίτρινων…
To Top