Το αδιέξοδο στα τηλεοπτικά “παγώνει” κάθε διαπραγμάτευση

Το αδιέξοδο στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ “παγώνει” οποιαδήποτε εξέλιξη που αφορά διακανονισμούς στον Άρη. Ούτως ή άλλως “απειλούνται” οι ήδη υπάρχουσες συμφωνίες με Σκορδίλη και Πάουνιτς αφού οι εγγύησεις προέρχονται μέσα από χρήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας…

Ο Άρης βρίσκεται αυτές τις μέρες σε δύσκολη θέση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εγγυημένα έσοδα – μέχρι τώρα – από την ΕΡΤ, δεν μπορούν να ισχύσουν οι συμφωνίες με τον Σκορδίλη (με αυτόν υπάρχει, με τον νομικό του εκπρόσωπο όχι ακόμα…) και τον Πάουνιτς, εκτός κι αν η ΚΑΕ βρει άλλον τρόπο να εγγυηθεί, π.χ. μέσα από κάποια χορηγία ή από τα χρήματα του ΟΠΑΠ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε η αναστολή του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA, άρα παραμένουν στον “αέρα” οι Κόλιμον, Σάιμον και Άουτερμπριτζ. Οι κίτρινοι δουλεύουν ως προς την εύρεση λύσης και στους διακανονισμούς των οφειλών προς Μπετς και Μάιλς, για να είναι απόλυτα τυπικοί με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Τα δύο νέα “αγκάθια” που προέκυψαν από την FIBA σαφώς και προβληματίζουν, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο ο Άρης πέρα από το να ψάξει να βρει τον καλύτερο τρόπο για την “χρυσή τομή”.

Όσο, όμως, δεν υπάρχει συμφωνία για την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δεν μπορεί να γίνει ουσιαστική διαπραγμάτευση με τις εμπλεκόμενες πλευρές.

 

To Top