Κοέλιο: “Μας περιμένουν τρεις τελικοί! Ο πρώτος στην Κρήτη…”

Τη διεξαγωγή ενός σκληρού παιχνιδιού στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ, περιμένει ο Νούνο Κοέλιο. Ο Πορτογάλος άσος του Αρη, θεωρεί πως τα επόμενα παιχνίδια, με ομάδες οι οποίες έχουν τους ίδιους στόχους, θα κρίνουν πολλά, στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τις δηλώσεις, στην κάμερα συνδρομητικού καναλιού:

-Πως περιμένεις την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ;

« Η ομάδα αρχίζει και βρίσκει αυτοπεποίθηση, καθώς έρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα. Βεβαίως, η νίκη επί της Καλλιθέας, δεν μας βοήθησε να προκριθούμε στο κύπελλο, αλλά έστω κι έτσι κάποια θετικά στοιχεία τα κρατάμε. Συνεχίζουμε, λοιπόν, στα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται για εμάς».

-Τι ξέρεις για τον ΟΦΗ;

« Δεν θέλω να λέω ψέματα, καθώς είναι μια ομάδα από την οποία δεν γνωρίζω πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, είδα κάποια πράγματα ομαδικά, ενώ ήταν και η ομάδα που πρωτοαντιμετώπισα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Επομένως βλέποντας τη βαθμολογία, αλλά και κάποια παιχνίδια, συμπεραίνω ότι παλεύει για να βγάλει όσους περισσότερους πόντους μπορεί. Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, όπου όποιος μπει δυνατότερα θα καταφέρει να πάρει το μέγιστο».

-Ο Αρης κέρδισε πέρυσι στη Κρήτη, μ΄ ένα γκολ του Γιαννιώτα..

« Δεν το γνώριζα! Ελπίζω, βέβαια, το φετινό αποτέλεσμα να μη συνδυάζεται και με τον σκόρερ, γιατί, δυστυχώς, ο Γιαννιώτας, βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Επομένως, κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να σκοράρει οποιοσδήποτε άλλος παίκτης, ώστε να φύγουμε από εκεί με τους τρεις πόντους».

-Τα επόμενα τρία ματς κρίνουν την πορεία του Αρη στο πρωτάθλημα;

« Εχω πει, πως τα επόμενα παιχνίδια από εδώ και πέρα, θα είναι τελικοί. Δεκατέσσερις τελικοί μας περιμένουν. Σίγουρα τα αμέσως επόμενα θα είναι πολύ σημαντικά, διότι παίζουμε με ομάδες με τις οποίες είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Καταλαβαίνετε πως με τέτοιες ομάδες τα παιχνίδια είναι ζωής ή θανάτου. Από εκεί και πέρα στην κατάσταση που βρίσκεται ο Αρης αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να σκύψει το κεφάλι εάν ένα αποτέλεσμα δεν έρθει έτσι όπως το επιθυμεί. Πρέπει να κοιτάξει όλα τα παιχνίδια, γιατί όλα είναι κρίσιμα».

To Top