Μεθοδικότητα στη δουλειά και να τα αποτελέσματα! Μεταμορφωμένοι Χαρίσης και Βεργίνης

Την περασμένη βδομάδα, λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, ο Βαγγέλης Αγγέλου έχοντας γνώση της κατάστασης του Καραποστόλου, του Μποχωρίδη και του Πελεκάνου, έλεγε πως “πρέπει να επαναφέρουμε άμεσα” τον Βεργίνη και τον Χαρίση, που έχουν χάσει προπονήσεις. Οι δυο παίκτες δεν είχαν καλή απόδοση με το Περιστέρι. Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις έφερε αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη Καλαμίτσα.

Κόντρα στο Περιστέρι ο Βεργίνης είχε 9 πόντους, αλλά με τραβηγμένες προσπάθειες και 3/12 σουτ (3/7δπ., 0/5τρ.) σε 23 λεπτά συμμετοχής. Ο Χαρίσης αγωνίστηκε μόλις 16 λεπτά και είχε μόλις 2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 λάθη.

Χθες στην Καλαμίτσα αμφότεροι ήταν “πυλώνες” της νίκης του Άρη, απόδειξη ότι πέρα από την προσωπικότητα που έχουν, δούλεψαν μέσα στην βδομάδα με τον προπονητή τους. Ο Βεργίνης είχε 10 πόντους με πέντε λιγότερα σουτ σε σχέση με το Περιστέρι (4/7 εντός παιδιάς) και ήταν “παρών” στα κρίσιμα σημεία.

Ο Χαρίσης ήταν… άλλος άνθρωπος. Είχε 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κοψίματα και έπαιξε 25 λεπτά, όντας και αυτός ενεργός παίκτης όταν η μπάλα “έκαιγε”.

 

To Top