Κοέλιο: “Ο Άρης, ο κόσμος του, η Μπενφίκα και η οικονομική κρίση…”

O Νούνο Κοέλιο μίλησε στην ιστοσελίδα της Πορτογαλίας «maisfutebol» για τον Αρη, τον κόσμο του, για το ελληνικό πρωτάθλημα, για την κρίση στη χώρα μας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Αρη και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Αρης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και έχει απίστευτο κοινό. Οι οπαδοί μας είναι φανατικοί και πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας. Παράλληλα, το πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό με εξαίρεση τη μάχη του τίτλου, όπου κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό».

Για το μέλλον του: «Ο στόχος μου είναι να γυρίσω στη Μπενφίκα. Όταν έφυγα ήξερα πως θα έχω να αντιμετωπίσω μια ακόμα πρόκληση και τα έχω πάει καλά μέχρι στιγμής. Θέλω να επιστρέψω στη Μπενφίκα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Αλλοι αποφασίζουν».

Για την κρίση στη χώρα μας: «Ο κόσμος περνά δύσκολες στιγμές αλλά αυτό δεν  φαίνεται στην καθημερινότητα. Οι καφετέριες και τα περισσότερα εστιατόρια είναι γεμάτα. Νομίζω ότι οι Ελληνες είναι πιο χαλαροί απ’ ότι εμείς οι Πορτογάλοι».

To Top