ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: “Μεγάλο και ιστορικό κλαμπ ο Άρης, με πάθος που αγκαλιάζει τα πάντα”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό LA VOZ y la Cadena SER, μίλησε ο γκολκίπερ του Άρη, Χουλιάν Κουέστα.

“Είμαστε όλοι σε καραντίνα, όπως στην Ισπανία, απλά εδώ κερδίσαμε χρόνο, γιατί έλαβαν μέτρα μόλις έγιναν γνωστό μόνο 300 κρούσματα. Δέκα μέρες αργότερα υπήρξαν συνολικά 900 κρούσματα και 30 νεκροί. Αν το πικ του ιού δεν είναι ψηλά, τότε θα μπορέσουμε να προπονηθούμε σύντομα, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Ελπίζω τα πράγματα εδώ να τελειώσουν λίγο νωρίτερα και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με ή χωρίς οπαδούς. Αν όλα πάνε καλά θα το περάσουμε πιο ήπια απ’ ότι στην Ισπανία”.

Στη συνέχεια ο Κουέστα αναφέρθηκε στον Άρη: “Είναι η δεύτερη χρονιά μου στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, ένα μεγάλο και ιστορικό κλαμπ, με πάθος που αγκαλιάζει τα πάντα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα παρόμοια με την Ισπανία και το να μιλάς Αγγλικά σου ανοίγει πολλές πόρτες, καθώς όλοι τα γνωρίζουν εδώ”.

Για το πώς προπονείται σχολίασε: “Έχουμε ένα πρόγραμμα για προπόνηση στο σπίτι ή να βγαίνουμε έξω στο δρόμο. Μπορoύμε ακόμη να πάμε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, αλλά σε διαφορετικές ώρες κι όχι περισσότερα από δύο άτομα”.

Για τα μηνύματα στην Ελλάδα: «Εάν βγαίνετε επειδή πρέπει να πάτε στο σούπερ μάρκετ, στέλνετε ένα μήνυμα στην εφαρμογή. Αν πάτε στη δουλειά και ούτω καθεξής με όλες τις προϋποθέσεις που σας επιτρέπουν να φύγετε από το σπίτι σας, μεταξύ των οποίων είναι η προπόνηση έξω, στην Ελλάδα αφήνουν να κάνουν σπορ αλλά εφόσον το μήνυμα έχει σταλεί εκ των προτέρων ή με ένα δελτίο από το κλαμπ που δικαιολογεί την αναχώρηση”.

To Top