Κούγιας: «Κάπου θα είμαι, θα δείξει πού…»

Αινιγματικές ήταν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σε εφημερίδα της Πελοποννήσου αναφορικά με το μέλλον του, παρά το γεγονός πως δείχνει να «τρέχει» τον σχεδιασμό της Παναχαϊκής!

Σε ερώτηση που του τέθηκε, με αφορμή τη φημολογία των τελευταίων ημερών «πού θα είστε στη νέα σεζόν; Στην Παναχαϊκή, στο Αιγάλεω ή στην Καλαμάτα;», η απάντησή του ήταν η εξής: «Κάπου θα είμαι… Αλλά πού, δεν το ξέρω ακόμα. Τον επόμενο μήνα θα δείξει… Στην Πάτρα, είμαι, όπως πληροφορούμαι, persona non grata, ανεπιθύμητος δηλαδή. Οπότε αν δεν με θέλουν, θα φύγω, θα πάω κάπου αλλού που θα με θέλουν»!

Σε ερώτηση σχετικά με το Αιγάλεω και τη μεταφορά εκεί της έδρας της Παναχαϊκής, απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι πρόεδρος της Παναχαϊκής και να είναι η ομάδα σε άλλη πόλη. Όμως οφείλω μία απάντηση στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή γι’ αυτό που ζήτησε, να αφαιρεθεί δηλαδή το όνομα Παναχαϊκή από την ΠΑΕ, όσο είμαι εγώ, και να το πάρουν αυτοί».

Τέλος, σε ερώτηση για τα σενάρια περί Αιγάλεω και Καλαμάτας, απάντησε: «Οι δήμαρχοι σε όλα τα μέρη που γράφονται μού δίνουν δωρεάν γήπεδα για προπονήσεις και αγώνες, αρκεί να τα συντηρώ εγώ».

Πηγή: www.mikriliga.gr

To Top