ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: “Πιθανή η δίωξη και για εγκληματική οργάνωση! Οι δράστες παρακολουθούσαν τα παιδιά, μια τέλεια προσχεδιασμένη επίθεση” (video)

«Τα παιδιά ήταν προηγουμένως στο λεγόμενο πάρκο του Άρη, μαζί με άλλα άτομα, συνομήλικα τους, πίνοντας καφέδες και συζητώντας. Είναι βέβαιοι ότι τους παρακολούθησαν. Υπήρχαν κάποιοι εκεί και τους απομόνωσαν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μετά τη συνάντηση που είχε με την ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr:

«Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι άλλα παιδιά» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια καταδρομική επίθεση, μάλιστα, τέλεια προσχεδιασμένη. «Υπήρχαν άτομα που κρατούσαν τσίλιες για να μπορούν οι δολοφόνοι να κάνουν αυτό το οποίο έκαναν».

Ο δικηγόρος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις που του έδωσε η ανακρίτρια και ευχήθηκε αυτή η υπόθεση να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, χωρίς φόβο. «Έχω δώσει λόγο τιμής, να συμπαρασταθώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Μάλιστα, έκανε λόγο για μια επαρκέστατη δικαστικό που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση. «Συζήτησαμε για τον διαχωρισμό της δικογραφίας. Μην εκπλαγείτε αν ασκηθούν πρόσθετες διώξεις για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης κατοχής όπλων, και τα δύο κακουργήματα» πρόσθεσε.

«Όλοι όσοι έχουν συλληφθεί, εφόσον υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, πρέπει να καταδικαστούν για την ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση εις βάρος του αείμνηστου Αλκιβιάδη. Σήμερα, σε συνθήκες ιδιαίτερα συγκινησιακές, η μητέρα ο πατέρας και η αδερφή του Αλκιβιάδη, δήλωσαν την παράστασή τους όπως διαδικαστικά επιβάλλεται προς υποστήριξη κατηγορίας».

 

To Top