ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράγισαν και τα τσιμέντα για τον Άλκη! Τα δάκρυα όλων και η αγωνιστική εικόνα του Άρη

Ήταν ένα παιχνίδι εξ αναβολής λόγω covid αυτό με τον Ολυμπιακό όμως το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς το μυαλό όλων ήταν στον αδικοχαμένο Άλκη που χάθηκε στα 19 του χρόνια από εγκληματική ενέργεια κάποιων που ήταν δηλωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Μέχρι το 19ο λεπτό ο αγώνας ήταν μονόλογος για τους φιλοξενούμενους που είναι σαφώς μια από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες . Σε εκείνο ακριβώς το λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε γιατί η ΚΑΕ Άρης και πολύ σωστά θέλησε να δείξει με μια όμορφη και συγκινητική τελετή ότι ο μπασκετικός Άρης δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το γελαστό παιδί που κάποια κτήνη του έκοψαν το νήμα της ζωής γιατί ήταν Άρης (άλλωστε από την επομένη της ημέρας του αποτρόπαιου εγκλήματος είχε ανακοινωθεί ότι αποσύρεται η φανέλα με το Νο 19 όσα και τα χρόνια του Άλκη). Ράγισαν και τα τσιμέντα στο λεπτό της διακοπής και η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλο το Παλέ…

Και δεν ήταν μόνο οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Άρη που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους αλλά και οι αντίπαλοι . Ο Γιώργος Πρίντεζης ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έβαλε τα κλάματα αλλά και τρεις παίκτες που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα του Άρη ο Σλούκας ,ο Παπανικολάου και ο Βεζένκοφ Όταν ξανάρχισε το παιχνίδι οι οκτώ που είχε στην διάθεση του ο Γιάννης Καστρίτης λες και μεταμορφώθηκαν αγωνιστικά και πάλεψαν μέχρι το τέλος για την νίκη…

Ήθελαν να την πάρουν για τον Άλκη… Στο αγωνιστικό ο Χάνλαν έπαιξε και για τον απόντα Κέλι .

Ήταν σίγουρα ο MVP της συνάντησης . Έδειξε ότι ξαναβρήκε την φόρμα του και αυτό είναι πολύ καλό για τον Άρη γιατί ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια με πρώτο και καλύτερο αυτό με τον Ιωνικό στο Παλέ που πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί για να μην μπει ο Άρης σε περιπέτειες βαθμολογικές.

Το άσχημο είναι ότι όπως φαίνεται ο Κέλι που έφυγε γιατί αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα στην Αμερική πολύ δύσκολα θα επιστρέψει για να παίξει σαυτό το αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι.

Και αυτό θα είναι πλήγμα για τους κιτρινόμαυρους αν και πιστεύω ότι όσοι είναι στην διάθεση του Καστρίτη αν παίξουν όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό θα τα καταφέρουν και θα πάρουν το ροζ φύλλο του νικητή.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top