ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμη μέρα για Σάσα, περιμένουν στον Άρη τα νέα αποτελέσματα του Βραζιλιάνου

Κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή για τον Λούκας Σάσα αλλά και τον Άρη, καθώς οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» περιμένουν να μάθουν μέσα στις επόμενες ώρες τα αποτελέσματα από το νέο τεστ κορωνοϊού.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια – Ειδική Συνεργασία: Δημήτρης Οσσανλής

Ο Βραζιλιάνος μέσος παραμένει στη χώρα του, καθώς είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο Covid-19 πριν μια εβδομάδα, χάνοντας έτσι τις πρώτες μέρες προετοιμασίας του Άρη. Εφόσον τα αποτελέσματα του νέου τεστ του Σάσα είναι αρνητικά σήμερα, τότε θα ξεκινήσει άμεσα το ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει με ανυπομονησία τον Βραζιλιάνο και ελπίζει πως θα προλάβει να τον έχει έστω και κάποιες μέρες στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, στα 3-5 Πηγάδια. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από το αποτέλεσμα του νέου τέστ για τον κορωνοϊό.

Σε κάθε περίπτωση, το τεχνικό τιμ του Άρη θέλει να έχει υγιή τον Σάσα στην προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους (29/06-08/07), όπου η ομάδα θα δώσει και τα τρία πολύ σημαντικά φιλικά τεστ απέναντι σε Λοκομοτίβ Μόσχας, Αούστρια Βιέννης και Ερυθρό Αστέρα, ενώ η θέση του αμυντικού χαφ και με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν κρίνεται κομβική.

To Top