Κωτούλης: “Δεν μας ενοχλεί που δεν έχουμε ξένες”

Ο Άρης πήρε σπουδαίο “διπλό” μέσα στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε την ανοδική του πορεία, παρότι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα χωρίς ξένες παίκτριες. Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Κωτούλης μίλησε στον “ΑΡΗΣ FM” για τη νίκη επί του Δικέφαλου, αλλά και για την συνέχεια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Κωτούλης υπογράμμισε αρχικά πως “ήταν μία σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Όλα τα παιχνίδια τα παλεύουμε μέχρι τέλος. Οι διαφορές έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή νεαρών κοριτσιών στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν έχει κριθεί το αποτέλεσμα προκειμένου να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, ειδικά όταν η Σταυρίδου θα έχει περισσότερες προπονήσεις. Δεν είναι τόσο οι πόντοι που πέτυχε αλλά και οι βοήθειες που δίνει στο παιχνίδι. Θέλουμε να έχουν ισορροπία στο πρωτάθλημα”.

Ρωτήθηκε για το υλικό της ομάδας και απάντησε πως “δε μας ενοχλεί που δεν έχουμε ξένες. Είμαστε η μοναδική ομάδα και καλούνται όλες φέτος να δείξουν πως μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Φέτος στην ομάδα ήρθαν τρία κορίτσια είναι σε μία ηλικία που μπορούν για να αποδείξουν ότι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δουλεύουν για να αποδείξουν ότι είναι αντάξιες της εμπιστοσύνης. Για τις μικρότερες δουλεύουν καθημερινά αλλά οι υποχρεώσεις με το σχολείο τις κάνει να μη μπορούν να παρακολουθήσουν
όλες τις προπονήσεις”.

Για τους στόχους του φετινού Άρη υποστήριξε πως “δεν έχουν αλλάξει οι στόχοι. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας ώστε στο τέλος να μην έχουμε περιπέτειες. Όλες οι ομάδες έκαναν λίγες επιλογές και οικονομικές. Είναι δώρο άδωρον να πάρεις μία ξένη αθλήτρια η οποία θα είναι στη μετριότητα. Προσπαθούμε να κερδίσουμε το κάτι παραπάνω από τις αθλήτριες που έχουμε”.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος τόνισε πως “από τη στιγμή που έχει πέσει στους άνδρες δεν μπορεί να μην πέσει και στις γυναίκες. Φέτος θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε στο τέλος από τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του και πήγαμε κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ”.

Κατέληξε με μια αναφορά στον επόμενο αντίπαλο του Άρη: “Η Πτολεμαΐδα έχει πολύ καλή ιστορία στο πρωτάθλημα και είναι αξιόλογη. Είναι μία υπολογίσιμη ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε γιατί παίζουμε και στην έδρα μας”.

To Top